Automatisering

Door middel van automatisering kan het leven van een ondernemer een stuk gemakkelijker worden gemaakt. Voor een ondernemer is een juiste informatievoorziening, die aansluit op zijn behoefte, van het grootste belang. Wij kunnen voor u, op basis van een analyse van de onderneming, een plan opstellen waarin wordt omschreven hoe deze informatievoorziening het best kan worden bereikt. Centraal in deze informatievoorziening staat de financiële administratie. Het systeem zal hierop gericht zijn. Automatisering van deze financiële administratie zal u als ondernemer veel werk uit handen nemen.  

Automatisering door middel van AFAS 


Wij adviseren de automatisering te implementeren door middel van de software AFAS. AFAS levert een compleet, geïntegreerd pakket voor zowel de financiële, de logistieke als de personeelsadministratie: AFAS Profit. Het pakket is via het zogenaamde modulesysteem uit te breiden en volledig aan te passen aan uw wensen. Een complete intranetomgeving binnen uw onderneming is op deze manier te realiseren. Voor de kleinere ondernemer is er ook een compacte, maar zeer functionele versie leverbaar: AFAS Small Business. AFAS werkt met een jaarlijkse licentie en periodieke updates, waardoor u altijd beschikt over de meest recente versie. Heeft u een grote onderneming of een kleine onderneming? Voor beide is de software inzetbaar. Uiteraard draait de software van AFAS online, zowel op Windows als op Mac. 

De pluspunten van AFAS 

  • Foutloze administratie 
  • Foutloze verloning 
  • Inzicht door interactieve dashboards 
  • Werken in de cloud 
  • Communiceren via online portaal 

Wilt u meer informatie over deze software of over de verdere inrichting van uw eigen automatiseringsomgeving (zowel soft- als hardware)? Neem dan contact met ons op.