Nieuwbouw Olgerweg

Half mei hebben we ons nieuwe kantoorpand aan de Olgerweg 17C in Groningen in gebruik genomen, pal aan de snelweg A7!

13-05-2019
Zonder noemenswaardige vertraging en tegenslag is het hele traject voltooid! Vanaf vandaag zijn we 'live' in ons 
nieuwe kantoor!
De feestelijke opening doen we als alle puntjes op de i zijn gezet, maar tot die tijd bent u natuurlijk al van harte welkom!

07-04-2019

Het werk zit er bijna op, de bestrating wordt aangelegd en in het pand is aannemer Moedt bezig met de laatste werkzaamheden. Half april is de oplevering, de planning is dat we halverwege mei gaan verhuizen!


27-12-2018
De kerstdagen zijn net voorbij, maar dat zijn bijna de enige dagen dat er niets is gebeurd. De afgelopen maanden zijn de verdiepingen opgebouwd, is de buitenmuur gemetseld en bijna helemaal ingevoegd, is de pui geplaatst en zijn de ramen op de bovenverdieping er ingezet. Er is zelfs al een start gemaakt met het installatiewerk!


12-9-2018
De zomer is voorbij, en daar is toch heel wat in gebeurd!
De vloer is gestort, de binnenmuren van de benedenverdieping staan er bijna en volgende week wordt de eerste verdiepingsvloer gelegd.

28-6-2018
Een feestelijk moment, de eerste heipaal zit in de grond! Uiteraard hebben we er met alle collega's en familie op geproost!


12-4-2018
Eindelijk kunnen we het wereldkundig maken, een moment van trots voor ons bedrijf én ons team!

Het duurt nog wel even, maar we hopen u volgend jaar rond deze tijd te mogen verwelkomen in ons nieuwe pand aan de Olgerweg in Groningen!

U heeft vast al gemerkt dat de verkeerssituatie op de huidige locatie voor steeds meer opstoppingen en parkeerproblemen zorgt. De komende jaren zal dit met de werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg naar verwachting nog erger worden. Dit heeft onze plannen voor verdere toekomstige ontwikkelingen binnen ons kantoor in een stroomversnelling gebracht. Op de nieuwe locatie kunnen we samen met ons team én relaties werken in een ruim, licht, modern én bereikbaar kantoor! En natuurlijk op een toplocatie aan de A7!

Een prachtig project van PDB Design in Groningen en Bouwbedrijf Moedt in Sappemeer.


Begin juli start de bouw, uiteraard houden we u via deze pagina op de hoogte van de voortgang!