Coronavirus - Maatregelen bij ons kantoorDe Rijksoverheid actualiseert regelmatig de te nemen maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. Op dit moment wordt aangeraden:

  • thuis te blijven bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts;
  • sociale contacten te mijden;
  • zoveel mogelijk thuis te werken of werktijden te spreiden en
  • bezoek aan/van kwetsbare personen te beperken.

Wij nemen hierin uiteraard onze verantwoordelijk. Naar u, uw omgeving en naar ons personeel. Tot op dit moment heeft u daarom geen fysieke afspraken meer kunnen maken bij ons op kantoor. Inmiddels hebben wij schermen aangebracht in onze spreekkamers en zal naar verwachting komende week een hygiënezuil bij de entree aanwezig zijn (tot dat moment, maar ook daarna, zijn de gebruikelijke handdesinfectiemiddelen uiteraard ook beschikbaar). 
Wij kunnen u dus weer - zij het in beperkte mate - ontvangen bij ons op kantoor!
De voorkeur gaat - indien mogelijk - echter nog steeds uit naar 
telefonische en online besprekingen, het deponeren van uw stukken in onze brievenbus en uiteraard het digitaal aanleveren van uw gegevens.


Mocht u ons kantoor willen bezoeken, dan vragen wij u om rekening te houden met het volgende

  •  wilt u alleen iets langsbrengen? De deur is open, u mag uw stukken deponeren in het krat bij de trap.
  • wij nemen de gebruikelijke hygiënemaatregelen in acht, zoals aanbevolen door het RIVM. Dus afstand houden van elkaar (minstens 1,5m), regelmatig handen wassen (ook u als bezoeker) en desinfecteren van deurgrepen en apparatuur.


We vragen ook uw begrip voor een mogelijk verminderde telefonische bereikbaarheid aangezien medewerkers (roulerend) thuis zullen werken. Dit kan betekenen dat een collega niet direct bereikbaar is maar dat u teruggebeld zult worden. De meest efficiënte weg is dat u via e-mail contact met de betreffende medewerker opneemt:

Lijst met medewerkers:     klik hier
Werkgeverszaken:              lonen@kuipersadviseurs.nl
Algemeen/overig:               algemeen@kuipersadviseurs.nl

 
Uiteraard zijn en blijven wij gewoon telefonisch bereikbaar op 050-5258338.

Update: 11-05-2020