Automatisering

Voor een ondernemer is een juiste informatievoorziening, die aansluit op zijn behoefte, van het grootste belang. Wij kunnen voor u, op basis van een analyse van de onderneming, een plan opstellen waarin wordt omschreven hoe deze informatievoorziening het best kan worden bereikt.
Centraal in deze informatievoorziening staat de financiële administratie. Het systeem zal dan ook hierop gericht zijn.

Ons kantoor is tussenpersoon voor AFAS Software uit Leusden. AFAS levert een compleet, geïntegreerd, pakket voor zowel de financiële, de logistieke als de personeelsadministratie: AFAS Profit.
Het pakket is via het zogenaamde modulesysteem uit te breiden en volledig aan te passen aan uw wensen. Een complete intranetomgeving binnen uw onderneming is op deze manier te realiseren. Voor de kleinere ondernemer is er ook een compacte maar zeer functionele versie leverbaar: AFAS Small Business. AFAS werkt met een jaarlijkse licentie en periodieke updates, waardoor u altijd beschikt over de meest recente versie.

Uiteraard kunt u de software van AFAS ook online gebruiken!

Wilt u meer informatie over deze software of over de verdere inrichting van uw eigen automatiseringsomgeving (zowel soft- als hardware), neem dan contact met ons op.